Ulrikas Hundpensionat Hundhotell Arlanda Rosersberg Upplands-Väsby

Nyheter

Vi stänger...

2020-04-05

Ingen kunde väl ana att ett litet virus kunde ställa till med så mycket elände...sjuka människor med död som följd och ekonomin i fritt fall. Märkte redan innan sportlovet att något var på gång - efter denna högsäsong så blev det läskigt tomt. Enstaka kunder, sedan var allt ett faktum. De samtal som kom var bara avbokningar. Har aldrig upplevt detta förut och vill helst vakna upp ur denna mardröm och allt ska vara som vanligt igen. Nu sker inga mirakel och det är bara att konstatera att våra kunder kommer nog tidigast i höst och så lång uthållighet har vi inte. Så ledsamt att behöva säga upp personal - alla har kämpat hårt i leran, regnet, mörkret, värmen...Försöker tänka positivt att det är dags att göra något annat - jag måste ju ändå erkänna att det har varit slitsamt att jobba sju dagar i veckan , allt ansvar, aldrig vara ledig när alla andra är lediga, och inte kunna fira högtider på riktigt med familjen. Å andra sidan har jag träffat så fantastiskt många trevliga människor och hundar genom dessa år och har älskat mitt arbete. Har ju alltid sagt att ska man jobba med djur måste man ha ett kall. Att det skulle sluta så abrubt var jag inte beredd på men nu är sagan slut. Ni ska veta att det hugger i hjärtat att skriva detta och jag kommer att sakna er och era hundar. Må framtiden vara med oss!!!

Antal kommentarer: 5

2020-04-30 10:33:53 - Lillemor Nordlund, skarpluvan@msn.com

Hej

Var mycket tråkigt att höra, Brasse kommer att sakna dig Ulrika o vi med.
Hoppas att allt går bra för dig o de dina i denna dystra tid.
Många varma kramar till Dig

mvh
Lillemor o Ingvar Basse

2020-05-10 10:22:37 - Ann Lundström, ann.lundstrom53@gmail.com

Hej!
Tack för fin information. Vi förstår helt och fullt er situation och att det någon gång i livet finns ett annat liv som bara är för er. Förstår att tiden ni lagt ner på våra älsklingar har varit enormt stor, alla dag på året. Ett stort hjärta känner jag från mig att det finns hos er. Nu är det tyvärr slut och vi är jätteledsna för att att vi bara hant med en dags "inskolning" men livet går vidare. Idag skulle vi ha varit på badstranden i Turkiet men det blev bara en dröm.
Vad händer med erat fina hundstall? Ser så fint ut att jag kan inte tänka mig något bättre ställe om ni hade fortsatt.
Jag hoppas att ni har det bra och att framtiden ser ljus ut. Njut av livet, man märker att det kan gå fort och allt kan hända men som tur är bor vi båda på landet där luften"är fri";) Jag vill bara höra av mig efter att jag läst er jättefina hemsida.
Ha det gott så får vi se vad framtiden har att erbjuda!
mvh Ann Lundström med Mayzon och Jansson. (star)

2020-07-28 16:07:39 - Paula Wallenius, paula.a.wallenius@gmail.com

Hej Ulrika! Jag är uppriktigt ledsen över att du varit tvungen att säga upp personal och stänga. Det bästa pensionatet för mina fyrfota som jag någonsin anlitat! Oj vad jag hoppas att du öppnar någon gång i framtiden igen. Lycka till vad du än kommer att ägna dig åt.(heart)

2021-04-07 12:01:08 - RENE LEHMANN, rene.lehmann@telia.com

hej ulrika, oerhörd tråkigt ...mycket trist...det är svårt att hitta nån som vi kan lita på att ta hand om våran lite svåra tik , hon trivdes så bra hoss dig.....hoppas och be att du kan öppna igen ...vi behöver dig , kram familje Lehmann

2021-11-02 08:28:37 - Pia, Piaasplund@gmail.com

Hej, har du ngn möjlighet att ta hand om vår labbetik 4 år ngn gång ibland. Ev över natt? Tack på förhand
Hälsningar Pia och Selma
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)